The future of Lyckobloggen


Hej där vår kära lyckopublik!

Som ni säkert har märkt har vi gjort ett uppehåll i Lyckobloggen och podden ”På Tal om Lycka”.

Efter hela 10 år med bloggen och 2 år med podden har det blivit dags för oss att fundera igenom hur vi går vidare. Ska vi fortsätta i samma spår, ska vi göra på något annat sätt eller ska vi lägga ner?

Vi funderar för närvarande så att det knakar och vi vill gärna även att du som läsare/lyssnare gör det samma. Meddela oss gärna här i kommentarsfältet eller skicka ett mail till oss på info@globalhappiness.com om du har några idéer eller feedback. Det är ju trots allt för er vi gör det här så era åsikter är av största vikt.

Vi kommer även ha en intern konferens (The future of GHO) den 2-3 mars där denna punkt kommer att diskuteras. Anmälan görs på vår FB-sida. Ni är självklart mer än välkomna!

På återseende!

Leave a Reply