PÅ TAL OM LYCKA #17: Raw food & Happiness


I dagens avsnitt blir det lite blandad kompott. I Hänt i Veckan diskuterar vi kring de våldtäkter som ägt rum och äger rum på våra festivaler runt om i landet. Och i Faktorkollen blir det kost och lycka på menyn. Detta är givetvis ett stort ämne och vi tänkte därför ta upp det i flera av de kommande avsnitten, från lite olika synvinklar. Vi börjar med en intervju med rawfood-experten Chris Kendall från Kanada. Ur vår poddcast-meny denna gång:

* Om de senaste våldtäkterna på svenska festivaler
* Är raw food den bästa lyckomaten? Chris Kendall från Kanada gästar programmet.

Håll till godo!

 

IN ENGLISH
For the first time in the Speaking of Happiness pod we are going to discuss cost and nutrition and how this is linked to well-being and health. This is a big subject, and we will therefore discuss this in a few episodes from slightly different angles. We start with an interview with the raw food and fruitarian expert Chris Kendall from Canada, 19 minutes into the pod.

Happy listening!

Some great links for more information about raw food and fruitarianism:
The Raw Advantage homepage
The Raw Advantage on Youtube
Raw recipes on App Store

Leave a Reply