Lyckopodden är här!

Idag den 20 mars, på självaste Internationella Lyckodagen, drar vi i Global Happiness Organization igång Lyckopodden, ett komplement till vår fina Lyckoblogg.

Lyckopodden är uppdelad i två delmoment: ”Hänt i veckan” och ”Faktorkollen”.

I ”Hänt i veckan” diskuterar vi det som hänt i veckan utifrån ett lyckoperspektiv. Både det som hänt i Sverige, men också större händelser utomlands, som t ex USA-valet. I Faktorkollen går vi på djupet med någon av de faktorer som är viktiga, eller som vi tror är viktiga, för att vi ska må bra. I första avsnittet tar vi upp utseendets roll på vår lycka.

Lyckopodden utgörs av mig själv, Filip Fors och Sabina Renck, alla tre bloggandes här på Lyckobloggen. Vi hoppas såklart att den ska falla er i smaken och vi tar gärna emot feedback och förslag på ämnen att diskutera. De åsikter och idéer som kommer diskuteras i podden kommer inte nödvändigtvis att representera GHO:s ståndpunkter.

Sugen på att lyssna? Håll då utkik här på Lyckobloggen. Vårt mål är att spela in ett avsnitt i veckan.

Ludvig Lindström

Leave a Reply