LYCKOPODDEN #1: GÖR TRUMP VÄRLDEN GLAD?

Donald Trump

I Lyckopoddens första avsnitt diskuterar vi:

* Vikten av Internationella Lyckodagen
* Vad Trumps politik kan få för lyckomässiga effekter
* Hur stor betydelse utseendet har för ens välmående

Plus en massa annat smått och gott. Håll till godo! 🙂

2 Responses to “LYCKOPODDEN #1: GÖR TRUMP VÄRLDEN GLAD?”

 1. David skriver:

  Kul med en pod och ett bra första avsnitt tyckte jag! Tror det kommer bli ännu bättre när ni hunnit bli varma i kläderna och vänjt er vid formatet. Gillar uppdelningen i programmet med Hänt i veckan och Faktorkollen.

  Har lite, hoppas jag, konstruktiv kritik också.
  1. Ljudet är ok, men inte mer. Så klart är det svårare när ni sitter på olika ställen i landet, men om ni kunde förbättra ljudkvalitén vore det fint!
  2. Införa någon form av ”lekelement”. Lyssnar på Historiepodden då och då och de har två moment som är mer avslappnade och roliga i jämförelse med övriga programmet. Det är frågetävlingen ”vem är hän” (en person eller en händelse) och historiska hatten där 1-2 historiska hjältar och skurkar utses. Momenten är mer av lekkaraktär och som lyssnare är det ett roligt moment som det är lätt att bli engagerad i.
  3. Om ni kunde fylla i taggarna med artistnamn och avsnittsnamn och -nummer. Blir det smidigare för mig att lägga in avsnittet på min mp3-spelare. Men detta är verkligen nit-picking.

 2. Hej David!
  Tack för din fina feedback 🙂

  Vi hoppas att ljudet är lite bättre i tredje avsnittet då vi övergav Skype för att istället köra över telefon. Dock behöver vi nog uppgradera våra mickar.

  Bra idé med ett lekelement. Vi ska helt klart fundera om vi kan göra något sådant!

  Ha det bra och kom gärna med mer feedback längre fram!

Leave a Reply