Carrie Underwood Årets Lyckofrämjare i USA

I går utsåg Global Happiness Organizations avdelning i USA Carrie Underwood till 2012 års Lyckofrämjare.
Carrie Underwood blev känd 2005 då hon vann den populära tv-showen American Idol. Sedan dess har hon använt sitt kändisskap för att göra hjälpa andra. Genom åren har hon engagerat sig i en rad välgörenhetsprojekt, från djurskydd till antimobbning-kampanjer och stöd till konstnärliga utbildningar.
Läs mer om Ms Underwood välgörenhetsprojekt HÄR

Carrie Underwood

För ett par månader sedan utsåg vi i GHO Sverige Daniel Mendoza till Årets Lyckofrämjare, för sitt lyckade projekt med Good News Magazine.


I går utsåg Global Happiness Organizations avdelning i USA Carrie Underwood till 2012 års Lyckofrämjare. Carrie Underwood blev känd 2005 då hon vann den populära tv-showen American Idol. Sedan dess har hon använt sitt kändisskap för att göra hjälpa andra. Genom åren har hon engagerat sig i en rad välgörenhetsprojekt, från djurskydd till antimobbning-kampanjer och stöd till konstnärliga utbildningar.


Kul och välförtjänt tycker jag! 🙂

Ludvig Lindström

Leave a Reply