20 mars 2013 – första Internationella Lyckodagen

Idag firas den första Internationella Lyckodagen, eller International Day of Happiness. I juli 2012 kom alla FNs medlemsländer överens om att införa en internationell dag med fokus på välbefinnande och lycka – och för att uppmana till handling för en lyckligare värld. På hemsidan uppmanas du att aktivt delta för att göra världen och andra människor lyckligare genom att skriva på Facebook-sidan Action for Happiness och att uppmärksamma dagen och lyckoaktiviteter på Twitter under taggen #happyday. Du kan också skicka uppskattning till en sk Happy Hero, någon som du vill uttrycka tacksamhet till eller hylla för personens insatser för att skapa lycka hos andra.

Jag önskar alla bloggläsare en riktigt härlig lyckodag! 🙂

Skärmavbild 2013-03-20 kl. 12.17.50

Linnea Molander, Psykologisk coach

Leave a Reply