Reaktioner på jul-aktionen i Stockholm

I Stockholm körde vi också en jul-aktion apropå den hysteriska shoppingen och stressen inför julen. Vi körde ett något mildare och mer kärleksfullt budskap på våra skyltar med texten:

”Åk hem och krama eller älska med varandra: 0 kr.

De viktigaste sakerna i livet är inte saker!”

vinter_i_sthlm11
Det blev fina samtal med människor vi mötte om kärlek, livet och lyckoforskning och många glada leenden. Flera blev nyfikna på Global Happiness Organization och undrade hur de kunde engagera sig för att sprida mer glädje. Vi talade mycket med människor om vikten av att värna mer om våra relationer i livet. En man berättade att han precis hade kommit på att han ville flytta ihop i ett kollektiv för att komma närmare människor.
Men skönast var nog den äldre damen som glatt sade ”Åååh vad rätt ni har!! Man behöver inte köpa en massa prylar………fast skosulor…..det måste man ha!” 🙂 Och det kan man ju hålla med om en sådan här dag när snön yr och det är kallt om fossingarna!

Kram / Boel Björkenwall
Ansvarig för Global Happiness Organization i Stockholm, Hypnotisör, Inspirationskonsult, Föreläsare och Hälsorådgivare på Viability

Mail: boel.bjorkenwall@globalhappiness.com
www.viability.se
www.globalhappiness.com

Leave a Reply