30 dagars lyckoboost

Idag startar jag en 30 dagars lyckoboost med verktyg från lyckoforskningen på facebook. Under en månad kommer jag varje dag posta ett tips på enkla saker du kan göra för att hålla välbefinnandet och lyckonivåerna uppe i höstmörkret. När hösten är här på riktigt om en månad kommer du ha provsmakat ett smörgåsbord med 30 olika lyckoboostande aktiviteter som du kan fortsätta med för att ta hand om ditt välbefinnande under hela vintern (och livet!). Gilla Katching! Coaching på facebook så får du en daglig lyckoboost i din newsfeed.

Jag rekommenderar dig att prova alla strategier minst en gång och göra dem du gillar bäst till en vana. Precis som alltid ger övning färdighet, det gäller även lycka.

happiness-is-a-way-of-travel

Linnea Molander www.katchingcoaching.se


Tags: , ,

Leave a Reply