Finn lyckan i Malmö

Finn lyckan i Malmö

Befinner du dig i Malmö på lördag den 14 april kl 13-17 så tycker jag att du ska ta chansen att låna en av våra (GHO:s) lyckocoacher. Då kommer nämligen fyra av oss att befinna oss på Moriska paviljongen och hjälpa till att lägga upp personliga lyckostrategier, lära ut vilken mat som ökar välbefinnandet och informera om mindfullness kraftiga lyckoeffekt – gratis dessutom.

Det är första gången någonting sådannt här genomförs i Sverige och det hela kommer vara en del i Globala Malmös temadag, Think Global Act Local. Du kan boka oss redan nu, HÄR.

Av våra fyra lyckexperter bloggar faktiskt tre av oss här, Boel, Anna och jag. Det är alltså en utmärkt chans för er lyckobloggsläsare att även få chans att träffas oss öga mot öga.

Har ni inte möjlighet att ta er till Malmö så kan ni alltid uppmana er kommun att genomföra ett liknande projekt för att få upp välbefinnande-frågan på dagordningen och ge era kommuninvånare redskap att kunna höja sina lyckonivåer. Vi kommer gärna dit och lyckocoachar. Vi kommer sannolikt även att blogga en del om vad som händer och vad som hänt den 14:e.

Ludvig Lindström

Leave a Reply