Bör staten maximera lyckan?

Jag har tidigare skrivit om vikten av att införa en lyckopolitik (http://www.lyckobloggen.se/?p=282) och om meningen med livet är att försöka maximera lyckan (http://www.lyckobloggen.se/?p=1750). Nu har ni lyckobloggsläsare chansen att helt kostnadsfritt lyssna och ställa frågor på det här området till en av våra lyckobloggare, Filip Fors. Han deltar då i ett frukostseminarium där bland annat frågan om staten bör ha som målsättning att maximera lyckan kommer diskuterats.
Skicka en anmälan till elisabeth.gustafsson@ifn.se, senast den 22 mars. Seminariet anordnas av Institutet för Näringslivsforskning (IFN) och äger rum torsdagen den 29 mars, kl. 08.30–10.00 i Stockholm. Mer information finner du här.

Politik och lycka

Jag har tidigare skrivit om vikten av att införa en lyckopolitik och om meningen med livet är att försöka maximera lyckan. Nu har ni lyckobloggsläsare chansen att helt kostnadsfritt lyssna och ställa frågor på det här området till en av våra lyckobloggare, Filip Fors. Han deltar då i ett frukostseminarium där bland annat frågan om staten bör ha som målsättning att maximera lyckan kommer diskuterats.

Skicka en anmälan till elisabeth.gustafsson@ifn.se, senast den 22 mars. Seminariet anordnas av Institutet för Näringslivsforskning (IFN) och äger rum torsdagen den 29 mars, kl. 08.30–10.00 i Stockholm. Mer information finner du här.

Ludvig Lindström

One Response to “Bör staten maximera lyckan?”

  1. […] ett utförligt skriftligt referat och hela frukostseminariet om lyckopolitik som vi var med och bjöd in till att se här. Rekommenderas! AKPC_IDS += […]

Leave a Reply