Fråga Lyckoexperten

Lyckoexperter

Hej Lyckobloggsläsare!

Har ni någon lyckofråga som ni klurat på länge men inte riktigt fått svar på? Nu har ni i så fall chansen att få det.

Vi i GHO (Global Happiness Organization) lanserar nämligen idag en grupp bestående av experter inom olika ämnen kopplade till lycka. Expertgruppen kommer hjälpa oss i arbetet med att på vetenskaplig grund öka välbefinnandet i världen. Bland gruppens medlemmar finns bland annat personer med stora kunskaper inom ekonomi och lycka, lycka och sociala villkor och lycka kopplat till mat och näring. Tre av experterna återfinns faktiskt bland våra bloggare: Filip Fors, Boel Björkenvall och Anna Gordh Humlesjö.

Förutom er bloggläsare har även media, politiker och allmänhet möjlighet att få information från expertgruppen. Så sätt igång och fråga. Ni hittar kontaktuppgifter till lyckoexperterna HÄR.

Ludvig Lindström

Leave a Reply