Peter Singer till Global Happiness Organization

Idag är en stor dag för oss i Global Happiness Organization. Peter Singer, av många sedd som den mest inflytelserika filosofen i världen, har anslutit sig till organisationen. Han kommer att ingå i vår ledningsgrupp som rådgivare i strategiska beslut.
Vissa av er lyckobloggsläsare fick chansen att träffa Peter under Lyckokonferensen i Stockholm för några år sedan då han höll en presentation om människans utnyttjande av djur och vilket lidande det medför.
Peter har nämnt till mig att han även kan tänka sig att vara med i en engelsk version av lyckobloggen och då främst posta kolumner från Project Syndicate där han skriver varje månad. Vi får väl se om det blir någon internationell Lyckoblogg i framtiden.
www.projectsyndicate.org

Peter Singer är glad åt att bli en del av GHO

Idag är en stor dag för oss i Global Happiness Organization. Peter Singer, av många sedd som den mest inflytelserika filosofen i världen, har anslutit sig till organisationen. Han kommer att ingå i vår ledningsgrupp som rådgivare i strategiska beslut.

Vissa av er lyckobloggsläsare fick chansen att träffa Peter under Lyckokonferensen i Stockholm för några år sedan då han höll en presentation om människans utnyttjande av djur och vilket lidande det medför.

Peter har nämnt till mig att han även kan tänka sig att vara med i en engelsk version av lyckobloggen och då främst posta kolumner från Project Syndicate där han skriver varje månad. Vi får väl se om det blir någon internationell Lyckoblogg i framtiden.

Ludvig Lindström

2 Responses to “Peter Singer till Global Happiness Organization”

  1. erik skriver:

    Kul! Väldigt bra ”värvning”!

  2. Anna Gordh Humlesjö skriver:

    va kul:) bra jobbat!

Leave a Reply