Charity International blir Global Happiness Organization

GHO-blomma

Idag byter vi i Charity International officiellt namn till Global Happiness Organization (GHO).  Vi byter också logga och ersätter vår tidigare hemsida med en ny. Riktigt snygg och funktionell om jag får säga det själv.

Vi har under året även genomfört en stor omorganisation i syfte att bli mer effektiva i vårt arbete. Bland annat har vi bildat tre enheter som vårt arbete kommer att kretsa kring: Human Happiness, Animal Happiness och Future Happiness. Kolla gärna in vår nya hemsida globalhappiness.com för mer information. Och passa gärna på att bli medlemmar.

Till vår organisationsnamns-tävling, som drog igång  i slutet av året, kom det in över tusen (!) bidrag. Det vinnande namnet ”Global Happiness Organization” lades fram av ledningsgruppen och vinstsumman skänks därför tillbaka till organisationen.  Vi vill passa på att tacka för alla fina och kreativa bidrag!

Ludvig Lindström

Leave a Reply