Dagens hmm…

Lyckliga människor behöver inte blogga

6 Responses to “Dagens hmm…”

 1. Elisabeth skriver:

  Intressant! Kanske är det så. Skrivandet i sig och skapande är kanske ett sätt att överleva.

 2. Peter Andersson skriver:

  Att sitta och skriva insändare är väl också ett slags ”bloggande”? 🙂

 3. Lina skriver:

  Hahaha, den var bra. Tyvärr ska jag svara insändaren att jag är en lycklig bloggare som bloggar för att det är så kul att skriva, dessutom blir det en rolig ”dagbok” som man titta tillbaka i och minnas underbara stunder.

 4. […] precis den här bilden på Lyckobloggen när jag letade inspiration. Tyckte att den var rolig och lite tragisk men kände att jag vill dela […]

 5. Sandra skriver:

  Lade upp en länk till denna på min status på facebook och den provocerade många bloggare.

 6. Lina: Ja, jag tror också många bloggar för att de tycker att det är kul och dagbok kan vara bra för ens välbefinnande om man koncentrerar sig på att skriva om de bra sakerna man varit med om eller genomfört under dagen 🙂

  Sandra: Får hoppas att de inte tog den alltför allvarligt 🙂

Leave a Reply