De flesta totalförlamade är lyckliga

Det viktigaste är inte hur man har det, utan hur man tar det. Det stämmer förbluffande ofta. I en ny studie uppgav hela 72 procent av de totalförlamade att de var lyckliga. Vår förmåga till anpassning är fantastisk.

Göran Hådén

Tags: ,

2 Responses to “De flesta totalförlamade är lyckliga”

  1. Christer skriver:

    Hur är det med totalförlamades lycka, är även denna starkt genetiskt betingad eller sätts arvet ur spel när något så omvälvande som en totalförlamning som krossar delar av livets möjligheter och samtidig tvingar fram en helt ny livssyn. Jag känner mig själv starkt övertygad om att så är fallet.
    En vän till mig som är blind efter en olycka brukar säga sig leva i en mörk värld, jag finner min väns värld ljusare än många seendes…

  2. Kerstin skriver:

    Mer stressande än avslappnande när http://www.donothingfor2minutes.com/ upprepade gånger sade FAIL i rött trots att man lydde instruktionen 🙁

Leave a Reply