Kramar i massor

Kramaktivister

I måndags var det Alla Hjärtans Dag och som vanligt delade vi i Charity International ut kramar runt om i landet. Syftet var att inspirera folk att ge mer kärlek och närhet till andra. Forskningen visar att detta något av det viktigaste som finns för att öka vår lyckonivå.

I Skövde delades flera hundra kramar ut av glada kramaktivister, bland annat av vår egen lyckobloggare Anna Gordh Humlesjö. Reaktionerna var övervägande väldigt positiva och flera personer kom till och med förbi för en andra runda kramar.

OBS! För att en kram ska ge en extra stor lyckokick ska den enligt forskningen vara i minst sex sekunder. Glöm inte det! 🙂

Ludvig Lindström

2 Responses to “Kramar i massor”

  1. Anna Gordh Humlesjö skriver:

    ja, de va riktigt kul faktiskt, många blev överraskade över att de kunde bli så glada av att bara kramas:)

  2. Martin skriver:

    Kul ide!

Leave a Reply