Varm glögg och kramar under snällhetskampanjen

Snällhetskampanjen i söndags blev riktigt så bra som vi hade hoppats på. På flera håll i landet, bland annat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Umeå, bjöd snällhetsaktivister frusna människor på varm glögg och en och annan pepparkaka. I Stockholm bjöd man dessutom på små påsar med kakor och godis och i Lund delades även ett flertal kramar ut.

En stor del av tiden lades också på att prata med människor om vikten av att vara snäll. Det gynnar ju enligt lyckoforskningen både givaren och mottagaren. Av de inkomna snällhetskampanjsrapporterna att döma så var det många frusna själar som uppskattade vårt initiativ och blev på gott humör.

Nu hoppas vi så klart att de goda handlingarna sprider sig så mycket som möjligt så att vårt land blir lite varmare trots den för tillfället låga temperaturen.

Snällhetsaktivister i GöteborgSnällhetsaktivister i Malmö

Ludvig Lindström

3 Responses to “Varm glögg och kramar under snällhetskampanjen”

  1. Lars skriver:

    Härligt!

  2. Elisabeth skriver:

    Vilken bedårande kampanj. Fram för mer snällhetskampanjer av olika slag.

  3. Trevligt att ni gillar den! Det kommer garanterat med snällhetskampanjer längre fram! 🙂

Leave a Reply