Var med i vår snällhetskampanj!

Var snäll!

Det är lätt att få en mörk bild av människan och Sverige om man via media följt det som hänt den senaste tiden: Skottlossningar i Malmö, serievåldtäkter i Stockholm, det ena djurplågerifallet som avlöser det andra och ett främlingsfientligt parti i riksdagen. Men det finns också en ljus sida hos människan som lätt glöms bort, en potential till att vara snäll. Som en motvikt mot all grymhet i samhället vill vi i Charity International ta vara på denna potential och skapa en revolution av snällhet i Sverige.

Söndagen den 12 december drar vi igång en snällhetskampanj. Hundratals snällhetsaktivister kommer då att genomföra goda handlingar i en mängd städer över hela Sverige.

Vill du bli snällhetsaktivist? Maila då till info@charity.se och ange ”Snällhetskampanjen” i ämnesraden samt namn, stad och telefonnummer i meddelandet.

Att vara snäll är faktiskt inte något som bara gynnar dem du är snäll mot utan även dig själv.

Ludvig Lindström

3 Responses to “Var med i vår snällhetskampanj!”

  1. Maria skriver:

    Man kan ju vinnlägga sig om att vara snäll och göra gott för sina medmänniskor även om man inte kampanjar! Människor gör goda gärningar dagarna i ända som väl är!

    http://heartsoul-maria.blogspot.com/

  2. Ja definitivt! Och förhoppningsvis kan vår kampanj medverka till att fler gör snälla handlingar oftare.

  3. […] har i ett tidigare inlägg på Lyckobloggen skrivit att vi i Charity International kommer att dra igång en snällhetskampanj […]

Leave a Reply