Vill du bli lyckligare? Delta i unik studie

Ta chansen i höst att prova på en ny strategi för att bli lyckligare! 🙂

Umeå Universitet, institutionen för psykologi, erbjuder dig i höst chansen att delta i en studie för en masteruppsats, som jämför två strategier för ett lyckligare liv, nämligen mindfulness och tacksamhetsdagbok.
Studien är helt internetbaserad och pågår under 3 veckor och startar torsdag den 28 Oktober. Du kan alltså bor var som helst.
Du får ett mail med introduktion och en enkät, därefter ett sms varje dag under tre veckors tid. När tiden gått får du ett mail med en enkät igen. Du praktiserar strategierna hemma/i ditt dagliga liv/ på fritiden, där du avsätter ungefär 5-15 minuter per dag. Du blir slumpmässigt indelad i en av de två grupperna under studien, men har du intresse får du självklart chansen att även prova den andra strategin när studien är slut.

Sista anmälningsdag är onsdag 27 Oktober.

För intresseanmälan och mer information kontakta Lena Werner på:
lyckoforskning@gmail.com

Du kan även kontakta:
Handledare: Ulrich Olofsson, institutionen för psykologi, på: ulrich.olofsson@psy.umu.se
eller
Bihandledare: Filip Fors, institutionen för Sociologi, på:  filip.fors@soc.umu.se

Filip Fors (www.filipfors.se)

Leave a Reply