Rösta för en lyckligare värld på söndag

Rösta för en lyckligare värld!

Om två dagar är det val. Vilken regering vi då får kan betyda mycket för hur lyckan utvecklas i vårt land framöver. För politiken kan skapa mer eller mindre bra förutsättningar för att vi i det här landet och på den här planeten ska kunna skapa oss långsiktigt lyckliga liv. Det är dock viktigt att komma ihåg att politiken i sig inte kan göra människor lyckliga, men utifrån forskning om vad som krävs kan den skapa så goda förutsättningar för det som möjligt.

charity.se har vi de senaste veckorna skrivit lite om de olika partiernas politik ur ett lyckoperspektiv (så klart). Gå gärna in och läs där innan du bestämmer dig för vilket parti som får din röst på söndag.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , politikregering

Ludvig Lindström

Leave a Reply