Lycka + Almedalen = Sant

Filip och Ludvig in action

Idag höll jag och Filip Fors (även han flitig lyckobloggare här) vår presentation i Almedalen i samband att vi i Charity International släppte vår rapport ”Hur lyckliga är vi i Sverige och vad kan vi göra för att bli lyckligare?”. Presentationen skedde på Internationella Torget och blev den kanske mest välbesökta presentationen i Internationella Torgets historia. Kanske var en del av förklaringen att vi samma dag hade inne en debattartikel i Svenska Dagbladet om att prioritera lycka framför BNP.

De första dagarna här i Almedalen har gått över förväntan. Det verkar som om alla, från vänster till höger, är intresserade av lyckopolitik. Och rapporten har delats ut till mängder av nyfikna politiker, från Moderata ungdomsförbundets ordförande Niklas Wykman och folkpartiets Alexander Bard till Maria Wetterstrands politiske sekreterare Anders Wallner och Vänsterpartiets före detta EU-parlamentariker Jens Holm.

Imorgon blir det mingel med de rödgrönas partiledare och längre fram i veckan fika med några av alliansens företrädare.

Ludvig Lindström

One Response to “Lycka + Almedalen = Sant”

  1. […] vare Charity har lyckoperspektivet uppmärksammats gång på gång på gång på gång i valrörelsen. TT har även ställt Reinfeldt till svars om lyckan. Men det […]

Leave a Reply