Lyckokonferens gav pepp

Vilken fantastiskt lyckad helg det blev! Lyckokonferensen på Högskolan i Skövde motsvarade verkligen mina förväntningar, både i kvalitén på föreläsningarna, i antalet deltagare (drygt 110 stycken) och gällande Lyckoverkstaden. Det bästa var dock, som vanligt, alla samtal och möten som jag upplevde med hopen av glada, intressanta och idésprutande människor.

Även om det var en intensiv helg med mycket förberedelser och planering gav konferensen en verklig energikick som gör att jag nu känner mig ännu mer peppad och motiverad i kampen för en lyckligare värld. Jag hoppas att alla andra som deltog känner likadant 🙂

Du kanske var en av dessa? I så fall får du gärna komma med både positiv och negativ kritik, så att vi kan göra ett ännu bättre jobb nästa år.  Och har du tips och idéer inför nästa års Lyckokonferens så mottages givetvis dessa tacksamt. Mer om Lyckokonferensen hittar du på www.charity.se.

Lyckobloggsläsare in action
Glad min i Lyckoverkstaden
Fler glada miner i Lyckoverkstaden
Handövning under ett seminarium

Ludvig Lindström

One Response to “Lyckokonferens gav pepp”

  1. Lars Avellan skriver:

    Mitt förslag inför nästa år är att fokusera konferensen på en eller två teman. Jag föreslår att en av dem är relationer och i synnerhet parrelationer. John Gottmans resultat bör vara en självklar del av konferensen.

Leave a Reply