Ny artikelserie om lycka i SVD

Samma vecka som det är dags för den stora lyckokonferensen i Skövde börjar nu Svenska Dagbladet med en artikelserie om lycka och positiv psykologi. Ett trevligt initiativ tycker vi här på bloggen förstås! 🙂

Den som vill kan också göra några små test för att mäta sin lyckonivå och livstillfredställelse. Testerna är utvecklade av psykologerna Michael Argyle och Peter Hills vid universitetet i Oxford, Storbritannien. Till skillnad från många andra små test på nätet så räknar dock inte en dator ut svaret på testen åt en utan man får göra jobbet själv.

Ni kan läsa dagens artikel här.

/ Boel Björkenwall
———————–
boel@viability.se

2 Responses to “Ny artikelserie om lycka i SVD”

  1. Och på torsdag uppmärksammar de Lyckokonferensen 🙂 Och senare även Lyckobloggen!!

  2. Lars skriver:

    Ja, det är säkerligen ingen slump att SvD har denna artikelserie just när det ska börja en internationell lyckokonferens!
    Det betyder att era anstängningar för er som jobbat med konferensen uppmärksammans
    Bra jobbat!

Leave a Reply