Lyckan kommer till Skövde!

Don't miss it!

Till helgen, den 5-6 juni samlas lyckoaktivister, lyckoforskare och allmänt lyckointresserade från hela världen i Skövde för lyckoorganisationen Charity Internationals fjärde lyckokonferens. Arrangemanget sker ihop med Högskolan i Skövde och Sveriges Akademiska Coacher.

Jag hoppas naturligtvis att även du som lyckobloggsläsare kommer att finnas på plats. Du kommer att få delta på seminarier med några av världens mest kompetenta personer inom positiv psykologi och du kommer få chansen att pröva på olika lyckostrategier i en lyckoverkstad. I lyckoverkstaden kommer det bland annat att finnas ett styrkegym (träning av dina positiva karaktärsdrag), en flow-generator, en tacksamhetsvägg och möjlighet att laborera med blomstrande framgångsrika relationer.

Lyckobloggen är en utmärkt plats för dig som vill lära dig mer om lyckoforskning och få tips om hur du kan öka din egen lyckonivå. Under lyckokonferensen tar vi det här ett steg vidare. Vi ger dig de rätta verktygen till lyckans förlovade land! 🙂

Ludvig Lindström

6 Responses to “Lyckan kommer till Skövde!”

 1. Filip Fors skriver:

  En höjdpunkt varje år! 🙂 Bättre och en mer positiv stämning än det brukar vara på dessa konferenser får man leta länge efter! 🙂 Känns som årets upplaga kan bli den bästa hittills. Mycket spännande upplägg.

 2. Lars skriver:

  Är den varje år? Hur länge har det pågått?

  /Lars (som kommer)

 3. Jepp den är varje år. Detta är fjärde året. Tidigare har den ägt rum i Göteborg, Stockholm och Malmö och haft några av världens främsta lyckoforskare och filosofer på plats. Är man intresserad av att öka sin egen lycka och/eller lyckan i samhället/världen får man helt enkelt inte missa den här konferensen 🙂

  Jättekul att du kommer Lars!

 4. Andreas Nordlund skriver:

  Kommer det att finnas någon vinkel från kliniker eller forskare som använder sig av positiv psykologi som ett verktyg i psykoterapi eller behandling av patienter?

  Den verkar otroligt intressant och finnes det tid så kommer jag självfallet att åka om än att jag fick reda på detta idag (sent).

 5. Andreas: Såg inte detta förrän nu dessvärre. Jag tror att en del av det som sades mycket väl kan användas inom psykoterapin men det var ingen av föreläsarna som var specifikt inriktade på detta.

 6. Filip Fors skriver:

  Andreas: Rekommenderar att kolla in denna korta men läsvärda artikel angående positiv psykologi och psykoterapi:
  http://www.nj-act.org/PositivePsychotherapy.html

Leave a Reply