Öka din lycka på lyckolabb

lyckolabbet

Nu har du som lyckobloggsbesökare chansen att i ett testlaboratorium pröva på olika lyckostrategier för att öka ditt välbefinnande. Det hela äger rum den 15 april i Nya Studion – en stor ateljé vid Stureplan i Stockholm.

Innan du kastar dig ut i laboratoriet får du även en teorigenomgång av föreläsare från Psykologifabriken som i samarbete med Cocreative och Modern Psykologi är de som står bakom evenemanget. Du kan antingen komma mitt på dagen och bli bjuden på lunch, eller på kvällen och ta ett glas vin till tonerna av DJ Hoa Ly. Oavsett vilket alternativ du väljer får du ett exemplar av boken Lyckans verktyg av Sonja Lyubomirsky.

En biljett till hela lyckopaketet går på 150 kr, men vi i Charity International har fått förmånen att ge ut fyra lyckobiljetter gratis, två till dagspasset och två till kvällspasset. Så till er lyckobloggsläsare (samt besökare på Charity Internationals hemsida) blir det först till kvarn som gäller.

Maila info@charity.se om du vill ha en biljett. Ange namn, telefonnummer och vilket pass du önskar gå på. Om flera förfrågningar kommer in under samma dag prioriteras Charity Internationals medlemmar.

Charity International kommer givetvis även att finnas representerat under evenemanget. Se det hela som en liten aperitif inför den stundande lyckokonferensen i Skövde. Mer information hittar du på www.psykologifabriken.se/lyckolabbet

Ludvig Lindström

3 Responses to “Öka din lycka på lyckolabb”

 1. John skriver:

  Känns strålande att ha er på plats!

 2. Lars skriver:

  Besökte lyckolabbet i kväll. Kul att det finns folk som vill, orkar och har förmågan att genomföra sådant här.
  Det var en handfull stationer med övningsuppgifter. Vad som främst skiljer det från att sitta hemma med Sonjas bok är möjligheten att:
  – se andras svar
  – diskutera med andra
  – också vinet som serverades (Ibland har jag det hemma också)

  Ser nu fram emot konferensen i Skövde!

 3. Vad kul att du uppskattade lyckolabbet Lars och kul att ta del av dina reflektioner! Vi ska ha ett liknande lyckolabb på lyckokonferensen i Skövde.

  Var det någon mer lyckobloggsläsare som var där och vill dela med sig av sina upplevelser?

Leave a Reply