Ny bloggare och ny lyckokonferens

Konferensdeltagare

Lyckobloggen har nöjet att presentera en ny bloggare: Ali Kazemi

Ali Kazemi, fil.dr i psykologi, är universitetslektor och docent i socialpsykologi vid Högskolan i Skövde. Han har bland annat forskat inom välbefinnande och lycka samt  tvärkulturell psykologi.

Kazemi kommer den 5-6 juni även att delta på Charity Internationals årliga lyckokonferens, denna gång i Skövde. Arrangemanget sker ihop med Högskolan i Skövde som är en av de få skolorna i världen som erbjuder en utbildning i positiv psykologi. Deltagare och föreläsare från hela världen väntas och temat för konferensen kommer att vara just positiv psykologi. Konferensdeltagarna kommer även få chansen att pröva på olika lyckostrategier i ett lyckolabb.

Förutom Kazemi kommer en hel del andra lyckobloggare att finnas på plats under konferensen, bland annat Filip Fors, Armen Doslic, Eric Fernholm, Göran Hådén och jag själv.

Lyckokonferensen är gratis och öppen för alla, så se till att plita ner denna helg i din kalender omedelbums. Inom kort kommer konferensens program att vara tillgängligt på www.charity.se.  Vi ser naturligtvis fram emot att få träffa just DIG där! 🙂

Ludvig Lindström

2 Responses to “Ny bloggare och ny lyckokonferens”

  1. Lars skriver:

    Spännande!

  2. Anne skriver:

    Hej.. Detta låter väldigt intressant..Vill verkligen komma och lyssna..
    Att bli lycklig eller rättare sagt lyckligare låter väldigt härligt och underbart..Ja vem vill inte må bra och vara lycklig och ha frid i själ o sinne..Tusen tack för eran goa sak..och vill samtidigt önska er lycka till i detta..vill gärna bli en support till er sida/ mvh Anne

Leave a Reply