Lyckat kramkalas

KramarMalmö

Kramaktionen blev en lyckoträff även detta år. Dryga tiotalet kramaktivister hade slutit upp och både i Malmö (där bilden är ifrån) och i Stockholm rapporterades det om att en hel del människor tagit tillfället i akt och fått sig en eller flera kramar. I Malmö delades det också ut en och annan kindpuss.

Själv kände jag mig väldigt glad efter den dryga timmen av kramande. Det är inte bara kramen i sig som gör en glad utan även att se andra människor som man just gett en kram lysa upp i vinterkylan. Och detta trots att vissa av kramarna var betydligt kortare än sex sekunder 🙂

Ludvig Lindström

One Response to “Lyckat kramkalas”

  1. Här är en länk till en artikel i tidningen City om kramaktionen: http://www.webbkampanj.com/citymalmo/20100215/?page=1&mode=50&noConflict=1 (sidan 8 )

Leave a Reply