Tema lycka i Metro idag

Idag har Metro tema lycka igen! Vi kan bland annat läsa om att man kan bli lyckligare som miljöaktivist, intervju med Sonja Lyubomirsky, med mera. Läs tidningen här.

Göran Hådén

Läs även vad andra bloggare skriver om , , ,

Tags: ,

7 Responses to “Tema lycka i Metro idag”

 1. Filip Fors skriver:

  Bra kommentar Michael. Jag gillar din blogg och följer den med intresse!

 2. Michael skriver:

  Kul att du gillar den Filip. Jag planerar en också temavecka om positiv psykologi!

 3. robin skriver:

  Hmm, hur kommer det sig att, iallafall inte jag, hittar något om Buddhism eller Hinduism som är ungefär samma sak på denna blogg om lycka. Buddha ville få ett slut på lidande och blev upplyst och lycklig. Typ. Varför tar man inte upp något om det?

 4. Lars skriver:

  Robin:
  Jag instämmer helt i att Buddhism eller Hinduism är oerhört spännande, Min personliga magkänsla för varför du inte hittar mer om detta på denna blogg är att fokuset är på modern lyckoforskning och det analytiska tänkande som tillhör forskningens värld. Många på bloggen (liksom jag) vill inte bara ta till sig en religion utan även försöka förstå och likaså bygga med kunskapslego från forskningens bevis.
  …men visst, jag har alltid charmerats av Buddhism eller Hinduism. De religionerna har kommit lyckan väldigt nära.

 5. Maria Helander skriver:

  Ni lyckades med ert uppdrag att sprida lycka, redan när jag hittade er länk. Jag blir glad över att det finns fler som tycker om att sprida glädje och hälsa i en kackafoni av oro, dåliga nyheter och obehag på nätet.

  Jag har rekommenderat er sida på min egen blogg, som också strävar efter att sprida lite lycka.
  /Maria

 6. Magnus skriver:

  Hmm, ja den där artikeln lovade mer än den höll…

  Men jag gillar den positiva tanken med den här bloggen. 🙂 I sommras började jag använda ett knep för att bli gladare och det funkade väldigt bra för mig i alla fall, har skrivit lite om det på den länkade hemsidan.

Leave a Reply